BENU – Negujte dobre navike

BENU je vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi. Preko 1.400 apoteka u 10 zemalja i preko 8.400 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 65 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Od januara 2014. godine BENU je prisutan i na tržištu Srbije, a u ponudi se može naći široka paleta lekova, medicinske kozmetike i drugih proizvoda.

Naša misija je da Vam ponudimo kompetentnu farmaceutsku uslugu u našim inovativnim apotekama.
Posetite nas i osetite BENU iskustvo.

Posetite nas i osetite BENU iskustvo

Jedinstvenost BENU brenda

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.

Stručno i ljubazno osoblje

Posetite BENU apoteke i otkrijte novu dimenziju visokokvalitetne farmaceutske usluge!

Mitološka ptica Benu

Mitološka ptica kao zvezda vodilja

Mitološka ptica Benu, simbol je koji dominira logom BENU apoteka. Potekla je iz mitologije drevnog Egipta, a po verovanju starih Egipćana, Sunce se prvi put pojavilo u liku ptice Benu. BENU je simbol života, energije, preporoda i regeneracije. Ona je i vesnik sreće i pozitivne energije, baš kao što je i naš cilj: čvrste veze sa našim partnerima, pacijentima i dobavljačima, aktivno učešće u misiji zdravlja i dobrobiti zajednice i čovekove okoline.

Filozofija 5 čula - 5 vrednosti BENU brenda

Mitološka ptica BenuFilozofija 5 vrednosti BENU brenda čini suštinu naše farmaceutske usluge. Baš kao što našim navikama upravlja 5 naših čula, 5 vrednosti BENU brenda rukovode našom uslugom.

Kompetentnost

Naše stručno osoblje daje našim klijentima savete o proizvodima i njihovom uticaju na sve aspekte zdravlja. Trudimo se da svojim kupcima približimo BENU apoteku i njene zaposlene kao deo porodice koja brine o njima. Doslednost i pouzdanost su naš imperativ, a proizvodi koje nudimo su strogo kontrolisani i vrhunskog kvaliteta.

Ljubaznost

Ljubaznost i prijateljsko ophođenje su osobine koje krase naše zaposlene, a dvosmerna komunikacija je osnov farmaceutske usluge. Uz to, trudimo se da osećaj da se naši klijenti nalaze u dobrim rukama i u prijateljskom okruženju nikada ne izbledi.

Svežina

Trudimo se da, od prvog koraka u apoteci, naš klijent oseti živu energiju i vitalnost. Proaktivan i pozitivan pristup su neizostavan deo naših saveta. Kreiramo dobar osećaj i enterijerom naše apoteke pružamo mogućnost jedinstvenog iskustva u korišćenju i istraživanju naših proizvoda. Verujemo da jedino tako možemo doprineti dobrom raspoloženju naših klijenata i njihovoj veri u neophodnost preventive i negovanja zdravih životnih navika.

Inovativnost

Verujemo u inovativan pristup potrebama klijenata i primenu novih medicinskih saveta i preventive. Svesni da društvo sve više pažnje pridaje negovanju zdravih životnih navika dajemo svoj doprinos kroz edukaciju klijenata i odgovore i na njihova nepostavljena pitanja. Budućnost pripada inovativnim kompanijama, a BENU apoteke su u tome lideri. To pokazujemo u svakom segmentu naše usluge i milimetru prostora.

Posvećenost

Već pri prvom kontaktu se trudimo da prepoznamo potrebe naših klijenata i odgovorimo na njih. Briga o našim klijentima nam je uvek u fokusu, a kreativnim pristupom se trudimo da svakom od njih pružimo osećaj jedinstvenosti i posebnosti. U osnovi naše posvećenosti leži timski duh naših zaposlenih i kreiranje dobrobiti svih naših klijenata.

BENU asortiman

Asortiman naših proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtevima tržišta, potrebama klijenata i sezonalnosti. BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor naših apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za negu, dijetetskih suplemenata i drugog. Izbor je na našim klijentima, a naše je da omogućimo da u pravom okruženju izaberu pravi proizvod, u pravo vreme.

Posetite nas i osetite BENU iskustvo

Sa druge strane, BENU apoteke svoj asortiman, iskustvo i stručnost stavljaju u funkciju promocije preventive i zdravih navika, poboljšanje kvaliteta života i blagostanja društvene zajednice.